Babati Nyaraló, 7 apartman 28 férőhely

Üdvözöljük a vonyarcvashegyi Édenben. Fedezze fel 7 szobás nyaralónkat. Csupán egy rövid sétányira a Balaton kristály tiszta vizétől. A Babati Nyaraló 1500 m2 területen 7 szobával, közös konyhával, terasszal, valamint sátorozási lehetőséggel várja kedves vendégeit Vonyarcvashegyen, a József Attila utca 33 szám alatt.

A nyaraló csendes zöldövezeti részen helyezkedik el, ahol a nyugalom, kikapcsolódás garantált a pihenni vágyóknak. Nyaralónk szobái műholdas tévével felszereltek, saját fürdőszobával rendelkeznek. Törülköző és ágynemű biztosított. A gyermekeket homokozó, hinta, pin-pong, tollaslabda és társas játékok várják.

A túrázással vagy kerékpározással töltött nap végén a vendégeink a kertben, vagy a közös társalgóban lazíthatnak. A vonyarcvashegyi strand és központ 200 méterre, a gyenesdiási strand pedig 2, 5 km-re található. Tágas kertünkben grillezésre, szalonnasütésre van lehetőség.

Sátorhely is rendelkezésre áll a kalandvágyók számára. Számukra társalgó, konyha, beltéri mosdó, kültéri zuhany és terasz biztosított. , nemdohányzó, , saját fürdővel rendelkező szobák

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
7 apartman, 28 férőhely
NTAK azonosító: EG19010820


előzőkövetkező