Árpi-Ria Üdülőház, 8 szoba 16 férőhely

Árpi-RIa Üdülőház - Párok, Családok, Legénybúcsú, Leánybúcsú, Osztálykirándulás Szeretettel várjuk Önt, és családját Üdülőházukban. 4 tagú, segítőkész, jó kedvű család vagyunk. Egy üdülőházat üzemeltetünk. Sok különböző nyelven tudunk kommunikálni. Program lehetőségek: 4-12 éves magyar gyermekek részére egy 60 perces ingyenes Kölyök Fitnesz Aerobik.

Hivatásos Kölyök fittnesz trénerrel. Helyszíni bejelentkezés szükséges hozzá. Artista mutatvány lehetőség az udvarban. Város adta lehetőségekről bő információ biztosítása. Vitorlázási lehetőség, Túrázási lehetőségek, Lovaglási lehetőség, Bicikli kölcsönzés, minőségi éttermekről információ nyújtása.

Százötven méteres körzetben egy élelmiszer bolt, egy dohánybolt, egy étterem, egy reggeliző található. Négyszáz méterre egy ország híres cukrászda van, melyet mindenképp érdemes kipróbálni. A Tagore sétány és a legszebb strand tíz perc sétányira van. Több féle túrázási lehetőség a közelben.

Bicikli kölcsönzésre is van lehetőség, gyors kiszállítással. A szobák fürdőszobával és Wc-vel felszereltek. Kiülős terasz, hűtőszekrény, tv, ventilátor, kanapé A vendégeink egészsége megtartása végett, a szobák klímával nem rendelkeznek. Az Udvarban a gyermekeknek egy 4, 26 méter átmérőjű Trambulin és egy 10 méter hosszan kifeszíthető Slackline (egyensúly fejlesztésre alkalmas heveder áll rendelkezésre.

Várunk minden kedves érdeklődőt.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Macska, kutya bevihető (fizetős)
8 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: EG20012068


előzőkövetkező