Aranyeső Apartmanházak No 1, 1 apartman 12 férőhely

Megközelítés: Csendes, nyugodt környezetben, ideális szálláshely kikapcsolódni vágyóknak. Tágas elrendezésének köszönhetően tökéletes választás nagyobb családoknak, edzőtáborózóknak, illetve a helyi rendezvényekre érkezőknek. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni parkolóban és a garázs előtt leparkolhatja.

Szobák: 6 különálló hálószobával, szobánként 1 francia ággyal rendelkezik az apartman, illetve 1 gyerek-játszó szobával, ahol 3db 1 személyes (gyerek) ágy található és egy hordozható babaágy hálós oldallal, a gyermek biztonsága érdekében. 3 fürdőszoba, +2 külön helyiségben lévő WC.

A garázs egy szórakoztató szobává lett átalakítva ping pong asztallal és darts-al felszerelve. Az apartman saját erkélyeket és teraszt is kínál, így bármikor a szabad levegőn élvezheti a kellemes időjárást. Az apartmanhoz 3 saját fürdőszoba tartozik.

A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely lenti adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni. Étkezés: A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A legközelebbi éttermet (LaVilla) 2 km-re, a legközelebbi élelmiszerboltot (Aldi) 2 km-re találja.

A konyha rendkívül felszerelt, minden eszköz adott a főzéshez-sütéshez. (Az élelmiszereket leszámítva.) Bográcsozás, grillezési és tárcsán sütés-főzési lehetőség a kertben áll rendelkezésre. Hordozható etetőszéket a szálláshely biztosít. Fizetés: A szállásadó készpénzes fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlítésére.

A foglalás visszaigazolása után az Aranyeső Apartmanházak No.1 előrefizetését kéri banki átutalással, a foglalási ár 50%-át. Érkezés-távozás: Legkorábbi érkezési időpont 15:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00. A munkatársak magyarul és angolul kommunikálnak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: EG21002033


előzőkövetkező