Aquilo Apartmanházak, 4 apartman 17 férőhely

Egész évben Balaton. El sem tudod képzelni, mennyi kincset és élményt rejt Tihany és környéke.

Nincs is jobb ilyenkor, mint… - elvonulni pár napra a város zajától a Balaton partjára, - túrázni egyet a természetben, - csobbanni egyet a hűsítő vízben, - vitorlázni a félsziget mellett, - felfedezni az Apáti kilátó panorámáját, - sétálni az apátságnál, - kinézni a piacra hétvégén, - végigkóstolni a környék éttermeinek menüsorát, - összegyűlni a szeretteinkkel és csodálni a lemenő nap fényét a Balaton vizén.

Tihanyról legtöbbünknek csak a visszhang, az apátság és a levendula jut eszébe. Pedig mennyi különleges kincset rejt még ez a csodás félsziget. Varázslatos. Az egész családnak emlékezetes élmény a Balaton partján sétálni, majd este a teraszon egy jót beszélgetni a Balaton panorámája mellett.

Tihanyi apartmanjaink ezt a különleges hangulatot kínálják számotokra. 3, 4 és 6 fős apartmanjaink remekül felszereltek, ideálisak családok és baráti társaságok könnyed összejövetelére. Egész évben várunk Benneteket az ország egyik legszebb helyén. Az Aquilo Hotel Panoráma nyitva tartása alatt a szállásdíj tartalmazza a szállodában fogyasztható bőséges svédasztalos reggelit és a hotel privát strandjának használatát is.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 17 férőhely
NTAK azonosító: EG23080095


előzőkövetkező