Éva Nyaralóház, 1 apartman 6 férőhely

Szobák, szolgáltatások Barátságosan berendezett teljes házban szállhatnak meg Balatonfüred nyaralóövezetében az Éva Nyaralóház vendégei. Nyugodt, csendes környéken pihenhetik ki nyaralásuk alatt Magukat, mindemellett azzal az előnnyel, hogy a főbb attrakciók pár perc sétával megközelíthetők.

A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni zárt parkolóban tudhatja biztonságban. Saját erkélyt, teraszt és kertrészt is kínálunk kerti bútorokkal, így bármikor a szabad levegőn élvezheti a kellemes időjárást. A házat a vendégek önállóan használják. Az alsó szinten található egy nappali terasszal, egy konyha és egy fürdőszoba WC-vel.

Ezen a szinten 3 fő tud kényelmesen aludni. A felső részen szintén van egy nappali, ami három főnek nyújt szállást. Ezenkívül egy kisszoba (1főre) és egy nagyobb fürdőszoba WC-vel található. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a lenti adatlapon megtalálja.

Strand Balatonfüred két legnagyobb és legszínesebb szolgáltatásait nyújtó strandjai, a Kisfaludy Strand és az Eszterházy Strand és Élményfürdő pár perc sétára találhatóak. A strandokon büfék, bárok, medencék, csúszdák, napágyak (bérelhető) teszik komfortossá a nyaralást. Étkezés A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak.

A méltán híres, Füred egyik kedvenc turistacélpontja, a Tagore sétány pár perc séta távolságra található az Éva Nyaralóháztól. Itt mindenki megtalálja a számára kedvező gasztro élményeket. A legközelebbi étterem 300 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 300 méterre található.

Fizetés A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlítésére. A foglalás sikeres visszaigazolásához az előleg befizetését kéri az Éva Nyaralóház. Érkezés, nyitva tartás Az apartmant a vendégek 14:00-tól foglalhatják el.

Távozás 10.00-ig lehetséges. Magyarul és németül tudunk Önnel kommunikálni. Kellemes időtöltést kíván az Éva Nyaralóház.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 30.
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA20003830


előzőkövetkező