AquaToria Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Az AquaToria Apartman Siófok Aranypartján, közvetlenül a vízparton, nyugodt, csendes helyen található, a Galérius Éményfürdő és Welness Központ szomszédságában. A gyönyörű panorámás, liftes társasház udvarán fűtött úszómedence várja a vendégeket. Egy gépkocsi parkolása az apartman zárt udvarú parkolójában megoldott.

További parkolásra az apartman utcájában, és a környező utcák ingyenes parkolóiban van lehetőség. A modern, Balatonra panorámás, jól felszerelt, beüvegezett teraszos apartmanban minden adott a kellemes nyaralásra, vagy a szabadság eltöltésére.

A kellemes hangulatú, 2 szobás apartman teljesen felszerelt: - klímaberendezés, szúnyogháló, redőny; TV (mindkét szobában), - ingyenes Wifi, - hűtőszekrény, kerámialapos főzőlap és elektromos sütő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, edények, tányérok, evőeszközök, poharak; - teraszétkező garnitúra, - ágynemű, ágyneműhuzat, törölköző (nem napozó), konyharuha; - hajszárító - kisgyermek pótágy (utazóágy) A gondozott kert kapuján közvetlen megközelíthető a szabad strand.

A közelben vízi-sportolási lehetőségek szolgálják az aktív pihenést. Az apartman közelében számos szórakozási, étkezési és vásárlási lehetőség található. Az apartmanház tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, az autóbusz megálló, illetve a vasútállomás pár perc séta.

A siófoki központtal (fő tér, esti sétáló utca) rendszeres helyi járat összeköttetés biztosított.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Nyitvatartás: június 15. - szeptember 1.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20011994


előzőkövetkező