Aquabelle Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Az Aquabelle Apartman Siófokon, az Aranyparton, közvetlenül a vízparton nyugodt, csendes helyen fekszik; közvetlen szomszédságában a Galérius Élményfürdő és Wellness Központnak. A liftes társasházban játszószoba, közösségi szoba; a szépen parkosított kertben pedig játszótér áll a rendelkezésre.

Parkolási lehetőségre az apartman előtti utcában (ingyenesen), a környező utcákban, illetve nyilvános parkolókban van lehetőség. A modern, jól felszerelt, légkondicionált, teraszos apartmanban minden adott a kellemes nyaralásra, vagy a szabadság eltöltésére.

A kellemes hangulatú apartman teljesen felszerelt : - klímaberendezés, szúnyogháló, redőny; TV, - ingyenes Wifi, - hűtőszekrény, mosogatógép, kerámialapos főzőlap és grill kombinált sütő, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, edények, tányérok, evőeszközök, poharak; - terasz ülőgarnitúra, - ágynemű, ágyneműhuzat, törölköző (nem napozó), konyharuha; - hajszárító - kisgyermek pótágy (utazóágy) - napozószék, napozógyékény A kert közvetlen kapcsolatos a Balatonnal, ahol vízi-sportolási lehetőségek szolgálják az aktív pihenést.

Az apartman közelében számos szórakozási, étkezési és vásárlási lehetőség található. Az apartmanház tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, az autóbusz megálló, illetve a vasútállomás is csak pár perc séta. A siófoki központtal (fő tér, esti sétáló utca) rendszeres helyi járat összeköttetés biztosított.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19007840


előzőkövetkező