Aqua Apartmanház, 6 apartman 12 férőhely

Az apartmanház Siófok csendes utcájában található.A központ, a vasútállomás. a Balaton és a Petőfi sétány is 10 perc sétával elérhető. A Tesco expressz 2 perc távolságra található. Apartmanházunk központi elhelyezkedése ellenére kellemes, nyugodt helyen található.A parkosított kertben vendégeink gépjárművei részére parkolót biztosítunk.

Teraszos apartmanjaink különböző elrendezése és nagysága(25-32 m2) vendégeink személyre szabott választását segítik elő.Minden apartman franciaágyas(pótágyazható), külön bejárattal, saját fürdőszobával, hűtővel, színes tv-vel, microval rendelkezik.A kertben lehetőség van grillezésre, bográcsozásra. 6 apartmanban található minikonyha(főzési lehetőség nincs).Az apartmanok egy légterűek, légkondíciónálóval felszereltek.

A klíma feláras, 3000 Ft/nap. A kertben 3x7 méteres medencénk található(foglalásával elfogadja a medence használat szabályait)valamint trambulin és egyéb gyerekjátékok. Egész évben bérelhető. Az érkezés napján a szállás 14 órától foglalható el kaució(20000 Ft) és a szállásdíj megfizetése ellenében.

Távozás napján 10 óráig kérjük az apartmant elhagyni. Foglalását 30 % előleg megfizetésével tudjuk elfogadni.Lemondás esetén a foglaló nem jár vissza. Szép kártyás fizetést elfogadunk./OTP, K&H, MKB/ Egy éjszakára felárral fogadunk vendéget (a kalkulált ár már tartalmazza. )

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
6 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA19002893


előzőkövetkező