Indi Apartman, 1 apartman 4 férőhely

INDI Apartman Siófok a város központban, a Balatontól 800 méterre, nyugodt környezetben egész évben várja vendégeit. Az apartman egy 11 lakásos társasház 2. emeleti önálló lakása. A lakás légkondicionált, udvarra és városra néző teraszokkal, ingyenes zárt udvari parkolóval és wifivel rendelkezik.

A lakásban 2 külön hálószoba, tágas amerikai konyhás nappali, síkképernyős TV, egy mikrohullámú sütővel, víz forralóval, fagyasztós hűtőszekrénnyel és teljesen felszerelt konyhával, étkezővel, egy közös fürdőszoba- WC-vel, valamint mosógéppel áll a pihenni vágyók rendelkezésére.

A szállás maximum 5 fő részére biztosított. A szálláshely fekvése nagyon kedvező, kis sétával szintén minden hely elérhető. Az éttermek, kávézók, cukrászdák és élelmiszer boltok 5-10 perc sétával elérhetők. A vasútállomás, buszpályaudvar és a főposta 600 m-re vannak a szállástól.

A Petőfi sétány, a fizetős és szabadstrand, Jókai Park gyermekjátszóterekkel, valamint Kikötő könnyen megközelíthető a szállástól 800-1500 m-re. A Galerius Élmény fürdő és Wellness Központ 3, 8 km-re, a Zamárdi Kalandpark pedig mindössze 6 km-re van a szállástól.

A magyar kormány által hozott járványügyi intézkedések értelmében jelenleg csak védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeket és kiskorú családtagjaikat, valamint üzleti céllal érkező vendégeket fogadhatunk szálláshelyünkön.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22053926


előzőkövetkező