Appartamento Mattia, 3 szoba 7 férőhely

Fonyód város Somogy vármegyében, a Fonyódi járás központja. Népszerű üdülőhely és kikötőváros a Balaton déli partján. A város helyét messziről felismerhetően kijelöli a tó déli partjának két legmagasabb, egymás szomszédságában emelkedő hegye, a 207 méter magas Sipos-hegy és a 233 méteres Vár-hegy, amelyekről gyönyörű panoráma nyílik a tóra.

Fonyód saját kikötővel is rendelkezik, ahonnan évente több százezer ember hajózik át a túlsó partra a csodálatos Badacsonyra. Nevezetességei: Panoráma sétány, Sipos-hegyi kilátó, Kripta-villa (1941-ben épült), Várhegyi kilátó (korábban Berzsenyi-kilátó, 2012 óta Várhegyi Széplátó), és napjainkban sűrűn látogatott népszerű piac.

Fonyódliget Fonyód városához tartozó település. Hosszú part szakaszával, amely az Árpád-parton nyúlik el. A szállástól mindössze 500 m-re. Igazán család barát hely. A központtól kb 12-15 perc sétára vagyunk megtalálhatóak. A szállástól 2 percre vendéglő található. Maga a szállás jól felszerelt.

Elektromos főzőlap, sütő, mosogatógép, klíma berendezések biztosítják a hűtést-fűtést. Három hálószoba található, ezek közül kettő francia ágyas a harmadik, pedig kinyitható kanapéval biztosítja a kényelmet.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 14. - november 10.
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA23077310


előzőkövetkező