Annie Villa Panzió, 11 szoba 2 férőhely

Siófok a Balaton part egyik legkedveltebb üdülőhelye. Ideális nyári fürdési, kikapcsolódási lehetőséget biztosít a vendégeknek. Számos kiépített stranddal és nagyon hosszú szabadstranddal rendelkezik. A strandokon a lassan mélyülő Balaton ideális kisgyermekes családok fürdőzéséhez.

Siófok frekventált részén található a 2024 évben átadott új 11 szobás panzió, mindössze 200 méterre a Balaton partjától. A modern Villa egy elegáns, szecessziós részletekkel díszített épület, ami illeszkedik a mellette elhelyezkedő helyi védettségű a XIX. században épült szecessziós épülethez is.

A Villában 11 jól berendezett kétágyas szoba épült. A szobák minibárral, síkképernyős, műholdas TV készülékkel felszereltek, általában erkéllyel vagy terasszal. A fürdőszobákban zuhanyzó található törülköző, szappan, tusfürdő bekészítéssel. A panzióban lehetőség van családi szoba igénybevételére, ami kettő szoba összekapcsolásával valósítható meg.

Ilyen családi szobának alkalmas kialakítás a panzióban 3 található. A panzió földszintjén található reggelizőben térítés ellenében reggelizési lehetőség biztosított. A tetőteraszon egy masszázsmedence, a pincében finn- és infraszauna kapott helyet, amit térítés ellenében és a foglaltság függvényében a Vendégek igénybe tudnak venni.

A panzió recepcióján kerékpár is kölcsönözhető térítés ellenében. A kertben egy önkiszolgálóan működő kerékpár javító állomás is kiépítésre került a kerékpárral érkező Vendégek részére. A villát ősfákkal teli nagy kert veszi körül. A szálláshoz bútorozott terasz tartozik és a kertben grillezésre is van lehetőség.

A panzió ingyenes helyszíni parkolási lehetőséget biztosít Vendégeinek a felszíni parkolóban az udvarán. Siófok központja 500 méterre található, Siófok pályaudvara 5 perces sétával elérhető. A Vendégek által kedvelt és látogatott siófoki Rózsakert 500 méterre, a kikötő 400 méterre, az Aranyparton lévő fizetős strand 250 méterre található.

Szórakozási és étkezési lehetőségek a Petőfi sétányon 200 méterre találhatóak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
11 szoba, 2 férőhely
NTAK azonosító: PA24088507


előzőkövetkező