Ádám Apartmanház, 9 szoba 29 férőhely

Az Ádám Apartmanház Siófokon az Aranyparton, idegenforgalmilag legfrekventáltabb negyedében a Petőfi sétány szállodasori részén, 70 méterre a Balatontól található. Az apartmanok együtt ill. külön is bérelhetők. Ideális pároknak, családoknak, baráti köröknek. A 2022-es szezonra felújított épület igényes berendezésével várja vendégeit.

Minden szobánk klimatizált és ingyenes wifi hálózat működik. Teraszos apartmanjaink különböző nagyságúak, kétszobásak, két főtől - öt főig. Az apartmanokon kívül 2-3-4 férőhelyes szobák is állnak a vendégek rendelkezésére. Minden apartman franciaágyas, zuhanyzóval felszerelt, színes TV-vel, Satelit programokkal rendelkezik.

A gépjárművel érkező vendégeink az apartmanházhoz tartozó zárt, kamerával megfigyelt parkolónkban ingyenesen tudják elhelyezni autójukat. Kerékpárral érkező vendégeinknek ingyenes kerékpár megőrzést biztosítunk. Az apartmanházhoz reggeliző tartozik, ahol igény szerint (3400Ft/fő) bőséges reggelit biztosítunk vendégeink számára.

A többi vendéget zavaró viselkedés, hangos zene apartmanházunkban nem megengedett. Nagyon örülnénk, ha Önt is vendégeink között üdvözölhetnénk. Várjuk leendő és visszatérő vendégeink érdeklődését, helyfoglalását.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 28. - szeptember 25.
Ingyenes légkondícionálás
9 szoba, 29 férőhely
NTAK azonosító: PA19001078


előzőkövetkező