Ozone Apartman, 1 apartman 2 férőhely

A szállás Siófok keleti üdülőövezetében található, az aranyparttól 100 m re, egy nagyon közkedvelt szabad strand szomszédságában . Az Ozone Apartman kétfős szálláshelyet tud biztosítani a vendégek részére. Pótágyazható, fürdőszobával, minikonyhával, terasszal rendelkezik.

A teraszon keresztul közelithető meg- felszerelt saját konyhával várja vendégeit, melyben komplett étkészéet, dupla főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, valamint vízforraló található. Rendeklezik klímával, így nem okoz problémát a nagy hőségek idején is kellemes hőmérsékletűre hűteni a szállást, mely így biztosítani tudja a kellemes pihenést.

A balatoni estéket a terasz tudja igazán feledhetetlenné tenni, ahol vendégeink élvezhetik az utánozhatatlanul gyönyörű balatoni naplementéket.Nyugodt alvást generál a saját zárt udvari parkolóban tárolható autónk is. Szálláshelyünktől alig 100 méterre a strandon található kettő étterem, söröző, és a Galérius Élményfürdő sincs messze .

Amennyiben nem autóval szeretnének a város központjába bejutni a vendégek, autóbusz megálló 50 m re, vonat megálló 300m-re található, így nem okoz nehézséget a központba való bejutás sem. Parkolás zárt kerítésen belül megoldott, így autóját sem kell az utcán hagynia. A szállás Siófokon az aranyparttól mindössze 100 m-re található.

A közelben éttermek, vizisípálya, gyógyfürdő teszik feledhetetlenné a kikapcsolódást.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: június 1. - augusztus 31.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA20010160


előzőkövetkező