A-M Condominium Apartman, 2 apartman 4 férőhely

Kedves vendégeim. Az Apartmanok a 18 évszázadban épült műemlék épületben találhatók az épület a VESZPRÈMI VÀR lábánál a kilátó alatt a Séd pataktól kb. 50 m-re helyezkedik el Az épületen a mai igényeknek megfelelően modernizálva van. Az épület központi elhelyezkedése miatt az ide látogatóknak sok program és kirándulási lehetőség kínálkozik, mit gyalog is könnyen el tudnak érni.

Például: a Veszprémi Várba vezető lépcső a háztól 100 m -re indul a vár végében található kilátóhoz, a várban továbbsétálva könnyedén eljuthatnak az Ó Város térre és Veszprém belvárosába vagy sétáló utcájába. A legközelebbi étterem az ugyan csak közismert Fricska étterem a Séd patak partján hangulatos kerthelyiséggel és finom grill ételekkel várja vendégeit, de 1000 méteres körzetben több étterem kávézó és fagyizó is megtalálható.

Pár száz méteren belül két új nagy játszótér, focipálya található itt gyerekek kitombolhatják magukat kedvükre. A Séd patak partján végigsétálva 15 perc alatt el lehet jutni a Veszprémi állatkerthez, az állatkert szomszédságában is egy szép rendezett parkban sétálhatunk ezt a parkot is átszeli a Séd patak néhány helyen kis tóvá szélesedve, ebben a parkban is nagy játszótér található a kicsik örömére.

Ha tovább sétálunk akkor eljutunk a kiserdőben található Lackó forráshoz itt frissítő kristálytiszta vizet ihatunk. Ezeket a szép részeket gyalogosan de biciklivel is könnyedén és biztonságosan meg lehet közelíteni szinte végig parkban haladva autós forgalom nélkül Ha esetleg kedvet kapna egy bicikli túrára a közelben van lehetőség bicikli bérlesre.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23080081


előzőkövetkező