Zrínyi Vendégház, 2 szoba 4 férőhely

Kedves nyaralni, pihenni vágyó Családok. Szeretettel várjuk Önöket, Balatonszárszó község szívében, egy csendes, nyugodt utcában, családias környezetben, különálló klimatizált házban, külön bejárattal, kerten belüli parkolási lehetőséggel.

Idén kívül-belül megszépültünk, hogy még kényelmesebb, még szebb környezetben tudjanak pihenni Kedves Vendégeink :) Házat adunk ki (64nm), szobát nem. Így kedves Vendégeinket a nyaralás alatt senki nem zavarja házon belül. A meghitt, csendes meleg nyári napokat 2 szoba összkomfortos, klimával ellátott, étkező, nappalis előtér, konyha, zuhanyzós fürdő wc-vel biztosítja.

A házhoz fedett kiülős rész tartozik. A házigazdák különálló házban laknak, de bármikor szívesen rendelkezésre állnak ha bármi kérdés, kívánság akadna :) A házban tilos a dohányzás. Ingyenes kábel tv és wifi használatra van lehetőség. Balatonszárszón 2 szabad és 1 gyermekbarát fizetős strand található, viszont a parkolás ingyenes.

Több szuper étterem és fagyizó nyújt még maradandóbb élményt a kis közösségünkbe ellátogató Családoknak. A környéken számos kirándulási lehetőséggel. A közelben 2 horgásztó is található. Háziállatot nem tudunk fogadni, de K&H szép kártyát elfogadunk :) Minimum foglalás 4 éjszaka. 4 fő(+pótágy)részére tudunk szállást biztosítani.

Foglalás 50% foglalóval, időpont egyeztetés után. Várjuk új és már nálunk nyaralt Vendégeinket sok szeretettel idén is -újra. :)

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: K&H
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23084405


előzőkövetkező