Zöld Sólyom Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások Kényelmes apartmanban szállhatnak meg Hévíz településen a Zöld Sólyom Apartman Hévíz vendégei. Szükség esetén ingyen a szálláshely zárt parkolójában hagyhatja autóját. Az apartman saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahol a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket.

A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az apartmanban működő klíma. A szobában elérhető felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi), ami hordozható számítógépe és okostelefonja számára lehetővé teszi az internethez való csatlakozást. A szálláshely apartmanjában van fürdőszoba.

Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Zöld Sólyom Apartman Hévíz szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapját is. Elhelyezkedés Az Egregyi Borospincék 1.1 km-re van. Étkezés A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak.

A legközelebbi étterem 800 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 500 méterre található. Grillezési lehetőség rendelkezésre áll. Fizetés A szállásadó a foglalás árának kiegyenlítését készpénzzel fogadja el. A foglalás visszaigazolása után a Zöld Sólyom Apartman Hévíz 25% előrefizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 10:00.

A munkatársak magyarul és németül kommunikálnak. Szallas. hu értékelés 5 vendégértékelés összesítése alapján 9, 7-es pontszámmal Kiváló minősítést kapott a Szallas.hu-n az apartman.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 1.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG20001603


előzőkövetkező