Weber Család Apartman, 2 apartman 5 férőhely

A Wéber Apartman Siófok belvárosától alig 10 perc sétára található csendes, nyugodt, fákkal teli zöld környezetben. A fizetős strand 700 méterre, az ingyenes pedig 800 méterre található, azaz gyalogosan is nyugodtan megközelíthető. A ház külön bejáratú, két világos nagyszoba áll rendelkezésre.

A konyha felszerelt, gáztűzhely, sütű, mikrohullámú sütő, két fajta kávéfőző, vízforraló, valamint a főzéshez különféle edények, állnak vendégeink rendelkezésére. A ház központi tere egy tágas nappali, amelyből a szobák nyílnak. A szobák világosak, tágasak, Smart Tv-vel és Digi TV előfizetéssel rendelkeznek.

A fürdőszobában található zuhanyzó, kád, valamint mosógép. A ház egész területén internet elérést (WIFI) biztosítunk. A házhoz tartozik egy nagy terasz, amely vendégeink körében igen népszerű. Az udvar rendezett, fűves területtel, virágokkal, valamint két napágy és egy hintaágy áll rendelkezésre.

Vendégeink számára grillezési lehetőséget biztosítunk. Ingyenes parkolási lehetőség az udvarban. A tulajdonos az épület mögött lakik. A szálláshely ideális családoknak és pároknak egyaránt. 22 év alatti társaságot nem fogadunk. Kérem vegyék figyelembe, hogy amennyiben a megadott létszámon felül plusz fő tölt el éjszakát az apartmanban (barátok, szülők, nagyszülők stb.) ez plusz költséget von maga után, melyet ki kell fizetni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 14. - augusztus 31.
2 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA19004382


előzőkövetkező