Wanka Villa, 1 apartman 5 férőhely

A Wanka Villa Fonyód egy különleges atmoszférájú szálláshely, amely egy monarchia korabeli villában található Fonyód központi részén az un. Sándortelepen. A Panoráma strand, a Móló és Kikötő 10 perc sétányi távolságban vannak, Gyógyszertár és Rendelőintézet a szomszédban.

Könnyű sétával 15-30 perc a Szaplonczay sétány, amely a Balaton régió legcsodásabb kilátását nyújtja. Fonyód sokszínű gasztronómiával várja a vendégeket a Michelin tányérral kitüntetett csúcs gasztronómián át a hagyományos magyar konyhától a Vegán konyháig. Fonyód 17 fürdőhellyel rendelkezik, amelyből Fonyód központi strandja a Panoráma Strand a villától alig 10 perc alatt elérhető gyalog.

A fürdőhelyek között vannak szinte azonnal mélyülő helyek is, amelyek ritkának számítanak a Déli-parton. Fonyód város csatlakozott a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa 2023 programhoz számos eseménnyel. Az apartman leírása: 1 hálószoba, amelyben 1 franciaágy és egy kanapéágy kapott helyet.

Televízió, ruhásszekrény, ülőgarnitúra, íróasztal a felszereltsége. 1 konyha - étkező, amelyben indukciós főzőlap, grill funkciós mikrohullámú sütő, mosogatógép, hűtő/fagyasztó, kenyérpirító, kávéfőző, vízforraló, minisütő található. 1 fürdőszoba WC-vel, amelyben kád, tükrös mosdószekrény, ventilátor található. 1 terasz asztallal és székekkel.

A kertben hintaágy, függőágy, külső kiülő, veteményes magaságyások és virágoskert található. Parkolás 2 autó részére biztosított az udvarban. Mi házigazdák az ingatlan külön bejáratú hátsó részében lakunk, de a kerten keresztül tudjuk megközelíteni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA23065189


előzőkövetkező