Völgyhíd Vintage Apartman, 1 apartman 6 férőhely

A 110 nm²es vintage jellegű apartman házunk egy 1200 nm²es telken helyezkedik el.  3 hálószoba és egy nappali, emellett 3 különálló, teljesen felszerelt fürdőszoba áll rendelkezésre a vendégek számára. A fürdőszobák többek között hajszárítóval, törölköző szárítóval, törülközőkkel felszereltek, mindemellett az egyik fürdőszobában egy mosógép és egy szárítógép is tartozik a nagyobb komfort érdekében.

A szobákban kényelmes 2 személyes franciaágy, Tv és igényes bútorzat található, több váltás ágynemű, ezek mellett pedig egy vasaló egy porszívó is a rendelkezésükre áll az apartmanban ha szükség lenne rá. A konyha beépített sütővel, mikróval, kerámia lappal, hűtővel és mosogatógéppel van felszerelve, továbbá vízforraló, kv főző és toast pirító is megtalálható.



A kert gyönyörű növényekkel tarkított, megadva a kellemes aláfestést a pihenéshez, emellett megtalálható egy fa pergola, mely nyáron és akár a hűvösebb időkben is a társaságok központi helyéül szolgálhat.   Szolgáltatásaink között megtalálható egy fűtött medence, melyet az időjárástól függően áprilistól októberig tudnak élvezni, ahogy a 6 személyes Dézsafürdőt / fatüzelésű, belső kemencés / melyet ősztől tavaszig, és az itt kialakításra került fedett pihenőt is a nyári forróságban.

Az apartmanház egész területén Wi-fi jel fogható és természetesen klimatizált. Szolgáltatásaink: Kültéri, fűtött 18 nm²-es medence 6 személyes Dézsafürdő / fatüzelésű, belső kemencés / Bogrács és Grill sütő a fedett pergola alatt Stég a Balaton partján / 8nm²-es / SUP / opcionálisan bérelhető / Külön kérésre borkostoló és sommelier

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA22034492