Vízparti Pihenő, 1 apartman 6 férőhely

Vízparti Pihenő = NYUGALOM, KÉNYELEM ÓZONGENERÁTOROS FERTŐTLENÍTÉS KLÍMA MINDKÉT SZINTEN HŰTÉS-FŰTÉS IGÉNY SZERINT Hűvös, simogató szél borzolja a part menti fűzfák levelét. A reggeli csendet csak a madárcsicsergés töri meg. Lassan kortyolom a kávét a teraszon. Béke van és nyugalom.



Vendégeim visszajárnak, ha tehetik…mert: - Klímás, vízközeli nyaralót nehéz találni (ráadásul az inverteres klímák nagyon csendesek is) - Minden turnusváltáskor a teljes ház+a klímák fertőtlenítve vannak IPARI ÓZON-GENERÁTORRAL - A nyaraló fél percre van a parttól - Igényesen kialakított lejáró van a vízhez - Közel van a központhoz (10 perc gyalog), DE - Nincs túl közel a központhoz – nincs zaj, nyüzsgés, garantált a pihenés - Szabadon használhatnak 2 db szörfdeszkát evezővel (ugyanez a strandon 2500 Ft/óra/db) - Szabadon használhatnak 3 db kerékpárt (bicaj bérelhető a közelben 4000 Ft/nap/db áron) - Vendégeinknek a rendelkezésére áll egy billenőkapus garázs, ami megvédi az autót pl.

egy jégeső esetén - Szabadtéri sütés, grillezés, bográcsozás, + öntöttvas tárcsa használata - a fát, faszenet is természetesen biztosítjuk hozzá - Sekély partmenti víz, ideális kisgyerekek számára - Gyermekei nyugodtan játszhatnak az utcán, nem kell félni az autóktól - Kiváló horgászhelyek a közelben - Gazdag programlehetőségek A nyaralóról: Megérkezve az autóval rögtön be is parkolhatunk az árnyas, ház melletti részbe (akár 2 autó részére).

A vendégeket hatalmas (63m), fedett terasz fogadja, ami összenyitható a nappalival. Az alsó szinten tágas nappali/étkező található. A két hűtőszekrény (egyik kombinált, a másik sima) elegendő nagyobb családok számára még a legnagyobb kánikulában is. Mikrohullámú sütő, kenyérpirító, szendvicssütő, felszerelt konyha (gáztűzhely, sütővel, edények, konyhai eszközök stb. ), poharak és étkészletek akár 8 fő részére is.

A nappaliban található kanapéágyon további 2 fő is kényelmesen el tud férni, így a nyaraló összkapacitása főre bővíthető igény eseten. A nappaliból nyílik egy 2 ágyas háló és egy fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel. A felső szinten 2 db 2 ágyas szoba (az egyikben franciaággyal, terasszal), mosdó és WC található.

Minden helység szúnyoghálóval van ellátva, a terasz szúnyogmentességét pedig Insect Killer lámpával biztosíthatjuk. A ház mögötti gyepes területen lehetőségünk van kellemes pihenésre, napozásra, grillezésre. Vendégeink rendelkezésére áll két nagy méretű szörfdeszka, kajakos evezővel.

Ezen lehet napozni is, de igazi élmény beevezni a tó közepe felé egy szélcsendes napon, napnyugta környékén. A saját lejáróhoz közeli stégeken is lehet napozni, ezeknek a bérleti díját az utca közösen fizeti. Gyalogosan 5-10 perc alatt több nagyobb bolt is elérhető.

Egyéb programjavaslatok: Túra a Nagyberekben – kajak/ kenu, kerékpár, gyalog, nordic-walking, terepjáróval – 5 perc Vitorlás, surf, kitesurf bérlés és oktatás Vizi sporteszköz bérlése (kajak, kenu, vizibicikli, csónak, stb.) Kerékpár bérlés Balatonfenyves, kisvasút – hangulatos utazás a Nagyberekben Folyamatos kulturális (koncertek, musicalek, tánc, szabadtéri mozi) programok a BALATONPARK-ban, valamint a központi szabad-strandon Kerékpártúrák – az utca végén fut a Balaton körüli kerékpárút Javaslat egy laza túrára: Örvös u. 9. – Balatonmáriafürdő, hajóállomás (7 km – kb. 30 perc) – hajóval át Szigligetre (a kerékpár átvihető hajóval…) – Szigliget – Keszthely – Balatonfenyves – összesen kb. 57 km, 3, 5 óra tiszta menetidő ráérős tempóval.

Megjegyzés: a javasolt útvonalon szinte végig sík úton haladhatunk Fagyizás a Balatonmáriai hajóállomásnál található Florida-fagyizóban amelyik számos alkalommal lett a Balaton Fagyija cím győztese Hajókirándulások: - Fonyód – Badacsony – 10 perc a kikötőig - Balatonmária – Szigliget – 10 perc a kikötőig Kirándulás a fonyódi Várhegy-kilátóhoz – 10 perc Balatonszentgyörgy – Csillagvár - 15 perc Balatongyörök, Szépkilátó – 30 perc Keszthely, városnézés – 20 perc Kirándulás Somogyvárra, a Nemzeti Emlékhelyre – 25 perc Élménylőtér - Balatonfenyvesen (elmenyloter-shooting-kft) - kb. 45 perc Termálfürdők a közelben: - Csisztafürdő – 20 perc - Héviz – 30 perc - Kehidakustány – 40 perc - Zalakaros – 30 perc - Marcali – 20 perc

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 1. - október 15.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA20014277


előzőkövetkező