Vitorlás Apartmanház, 4 apartman 16 férőhely

NTAK regisztrációs szám: M A 19004673 Magánszálláshely A filozófiánk: A vendéget úgy kell vendégül látni, mint amikor barátainkat, testvéreinket, szeretteinket hívjuk meg otthonunkba. 2020-ban a Kisfaludy Magánszálláshely pályázatnak köszönhetően több átalakítást, fejlesztést végzünk a Vitorlás Apartmanházon.

Hűtő-fűtő klímát kapott mind a 4 apartman 6 szobája, új parkettákat, új bútorok és új színeket kaptak az apartmanok. A sok szobás szállodákkal szemben felértékelődőd szálláshelyünk. A kisebb, kevesebb szobával és férőhellyel rendelkező, elszeparáltabb szálláshely, ahol nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

A Vitorlás Apartmanházban a 4 db apartman teljesen elszigetelt egymástól. 4 db nagy terasz tartozik az apartmanokhoz, melyen grillezni is lehet. :) A családi vagy baráti társaságon kívül a többi vendéggel esetlegesen csak az udvaron találkozhatnak, betartva a megfelelő távolságot.

Továbbra is Siófokon kezdődik a Balaton. Érezzük jól magunkat. :) Miért érdemes nálunk foglalnia?, a szállás a központtól 400 m-re van, ingyenes wifi , minden vendégünknek 1 órás hajózást biztosítunk a TALIZMÁN vitorlás hajóra kalóz programra vagy DISCO programra, 800 m-re minden megtalálható(Petőfi sétány, strand), klimatizált szobák (2000 Ft/nap), kényelmes, tágas teraszok (az ötszemélyes taraszokon hinta is van), kedvezményes vitorlás bérlési lehetöség, szobákban új butorzat. Így komfortosabb nyaralhatnak, szilveszterezhetnek, őszi szünetet vagy a tavaszi szünetet is nálunk tölthetik a kedves Vendégeim.

Szeretettel várok mindenkit. Hajókirándulás a Balatonon? Igen. Az idei hajózási, nyári szezonban szálljon meg a Vitorlás Apartman Házban és mi megajándékozzuk egy felejthetetlen Kalóz programmal vagy egy fergeteges Disco hajó programmal a Balaton legnagyobb tengerjáró yacht-jára a TALIZMÁN vitorlás hajóra.

Nem kell mást tennie foglalja le már most nyaralását a Vitorlás Apartman házban és vegyen részt családjával vagy baráti társasággal a hajóprogramok egyikén és csak a szállásért kell fizetnie, a hajóprogramot mi ajándékozzuk Önöknek. Foglaljon már most. Siófok Újhelyi szabad strand 2021 ban is INGYENES. (800 m-re).

Apartmanok: Két apartman 2 vagy 3 fős, két apartman 4 vagy 5 fős. Mindegyikhez tartozik külön hálószoba, WC, zuhanyzó, mosdó és fedett terasz, két részhez a felsoroltakon kívül, konyha is tartozik. A Family és a Classic nagy apartmanbanMAGENTA 1 családi tv (csatorna internet Wifi) elérhető, az Romantik és a Queen apartmanbanT-home Sat Tv fogható.

Wifi az egész házban, ruhaszekrények a szobákban a kényelmesebb nyaralás érdekében. Autóparkolási lehetőség az udvarban. ( kb 5 autó). Gyermekeknek 0-5.99 éves korig ingyenes. Foglalás esetén kérem, írja be lakcímét, a pontos emal címét hogy a foglaláshoz szükséges előleg elutalása után a számlát el tudjam küldeni emal. Üdvözlettel : A tulajdonos Kovács Sándor

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Nyitvatartás: július 18. - augusztus 25.
Légkondícionálás
4 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA19004673


előzőkövetkező