Villapark apartman B2, 1 apartman 4 férőhely

A Balaton déli partján Fonyód legszebb részén, közvetlen a vízparton, egy teljesen új lakóparkban kiadó egy igényesen berendezett, mindennel felszerelt, prémium apartman lakás, Balatonra néző terasszal és kizárólag az apartman vendégei részére használható körpanorámás tetőterasszal, melyen kényelmes napozó ágyakból gyönyörködhetnek a balatoni naplementében.

Az amerikai konyhás nappaliban mosogatógép, elektromos sütő és főzőlap, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító és teljes konyhai felszerelés könnyíti meg az itt tartózkodást. Az apartman ingyenes Wifivel rendelkezik. A nappaliban okos TV és pótágyazható ülőgarnitúra is található.

A lakás tágas hálószobával rendelkezik, egyik szobában kényelmes franciaággyal, másik szobában akár szétválasztható ággyal, hatalmas gardróbszekrénnyel ellátott. A teraszon kényelmes kerti ülőgarnitúra, kinti étkezésre alkalmas székek, asztalok szolgálják vendégeink kényelmét.

A fürdőszoba mellet külön wc is található a lakásban. Sportkedvelők számára a közelben induló futópálya, evezés, windsurf, sup az Árpád parton könnyedén hozzéférhető. A nagy hagyományokkal rendelkező Fonyódi piac Szerda és Szombati napokon várja a kedves vásárlóit egész évben.

Elérhető séta távolságban található a fonyódi hajóállomás, ahonnan naponta többször menetrend szerinti és gyorshajókkal is eljuthatunk a túlpartra.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG23064049


előzőkövetkező