Villapark Apartman 10, 1 apartman 4 férőhely

Az újonnan nyílt apartmanunk Fonyód szívében, a Balaton déli partjának egyik legszebb részén, csodálatos panorámával a Balatonra, közvetlen vízparton, nyugodt, csendes, környezetben, saját stéggel várja kedves vendégeit. A ház előtt szabadstrand található illetve néhány méterre az Árpád part, ahol egy kiépített futópálya várja a sportolni vágyókat.

A balatoni bringa körút a ház előtt található. Az apartman 4 fő befogadására alkalmas, egy hálószobával, egy amerikai konyhás étkező-nappalival és egy zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A konyha teljesen felszerelt, gépesített (hűtőszekrény, mikro, főzőlap, sütő, nespresso kávégép).

A 10 nm2-es terasz kiváló reggeliző hely lehet a 4 személyes kerti bútorral illetve két napozóágy is szolgálja a vendégeink kényelmét. Apartmanunk zárt, fedett parkolóval rendelkezik. Vendégváró kávéval, teával kedveskedünk érkező vendégeinknek. Aktív kikapcsolódás (kerékpározás, séta, túrázás), pihenés és programok várják a vendégeket.

Az apartmantól indulva akár gyalogosan felfedezhetjük a város nevezetességeit, látványosságait, a fonyódi hajóállomás 1 km, a Szaplonczay sétány 3, 5 km, a Sipos-hegyi kilátó 3 km, a Kripta Villa 2, 3 km távolságra található. Várjuk szeretettel, legyen Ön a következő vendégünk.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG23064043


előzőkövetkező