Villa Marina, 3 apartman 10 férőhely

Év Szállása 2019 - Minőségi Díj I. hely Év Szállása 2018-Minőségi Díj III. hely. A szálláshely (4 csillagos) minősítéssel rendelkezik. Tisztelt Vendégeink. Balatonboglár szívében, a hajó kikötő utcájában helyezkedik el ez a hangulatos villa, a parttól néhány lépésnyire.

Mi tulajdonosok, teljes felújítást követően, az átlag szálláslehetőségeknél igényesebb apartman házzá alakítottuk át, kiemelt minőségi szempontokat figyelembe véve. Kitűnő fekvés és közlekedés jellemzi. Busz- és vasútállomás egyaránt a közelben található. Karnyújtásnyira a városközpont, éttermek, kávézók, bárok, sportolási lehetőségek és Balatonboglár legkedveltebb strandja, a Platán strand.

A belső építészet tekintetében szándékunk volt, hogy kellemes, családias légkört teremtsünk, ahol mi is jól éreznénk magunkat. Apartmanjaink 2 fő és 2+2 fő elhelyezésére alkalmasak, jól felszereltek, a WIFI használat ingyenes, a klíma használati díj 2500 Ft/éj/apartman. Zárt parkolóhely korlátozott számban biztosított, kérjük parkolóhely igényét előre jelezni szíveskedjen.

Minden apartmanhoz tartozik egy terasz kerti bútorral, ahol egy pohár bor mellett élvezheti a naplementét. Látogasson el hozzánk, ha élményekben gazdag kikapcsolódásra, vagy Balaton-parti pihenésre vágyik. Reméljük, otthonosan fogja érezni magát és hamarosan visszatérő barátként üdvözölhetjük újra.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Légkondícionálás
3 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA22050845


előzőkövetkező