Villa Marcello Vendégház, 3 szoba 6 férőhely

Balatonvilágos Budapesttől alig egy óra távolságra található a tó keleti csücskében, az M7 autópálya első lehajtójánál. Csodálatos magasparti kilátásban lehet része az idelátogatóknak, kellemes kiránduló és pihenőhely, a települést kifejezetten csendes, nyugodt környezetet jellemzi.

A falu központjában több látnivaló is van, de ha mozgalmas programokra vágynak Vendégeink, Siófok alig 17 km-es távolságra van, Veszprém és Székesfehérvár is fél óra alatt autóval elérhető. Vendégházunk az aligai magasparttól pár lépésnyi távolságra található, az utca végén gyönyörű panorámában lehet részük.

Az épület egy önálló telken helyezkedik el, a földszinten teraszkapcsolatos étkező-konyha, egy kisebb hálószoba, mosókonyha, fürdőszoba található, az emeleten 2 további szoba és egy fürdőszoba van. A kertben bográcsozás és szalonnasütési lehetőség áll rendelkezésre, a földszinten található konyha jól felszerelt, de a környéken számos étteremben is lehet étkezni.

Szobáink hűtő-fűtő klímával felszereltek, illetve a nappaliban kandallófűtés is van. Vendégházunk egész évben nyitva van, minimum 3 éjszakára foglalható, fesztivál időszakban min.5 éjszakára kiadó (a fesztivál teljes időtartamára). Standard esetben a vagyoni biztosíték 30.000 Ft, kivéve fesztivál időtartama alatt, mely időszakban 100.000 Ft.

Egész évben szeretettel várjuk kedves Vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA20000002


előzőkövetkező