Villa Gabriella, 4 szoba 14 férőhely

Balatonbogláron a vízparton, a Kodály strand közvetlen szomszédságában található 4 apartmanból álló szálláshelyünk. Minden apartman külön bejáratú, vízre néző fedett terasszal és csodálatos kilátással a tóra. A kertben napozóágyak állnak rendelkezésre. A zárt udvarból közvetlen kijárat van a strandra.

A strandon 4 kicsi étterem kínál ízletes ételeket és a kisgyermekek számára is igényes játékok állnak rendelkezésre. Napozó stégek biztosítanak a strandolók számára nyugodt pihenést. A részben fövenyes strand kisgyermekes családoknak is ideális strandolást nyújt. Az udvaron grillezési lehetőséget biztosítunk, - bográcsozási lehetőséget nem, mert az udvar 0 m-re van a strandtól és a füst a strandolókat zavarná.

Az apartmanházban 3 db 4 fős apartman és egy 2 fős, stúdió apartman van. A két fős apartman kivételével mindegyik két hálószobás. Az apartmanok jól felszereltek : tusolós fürdőszoba, Tv, minikonyha főző és tálaló edényekkel, mikró. A kényelmes teraszokon teraszbútorzat, szárítóállvány.Mindegyik apartman klímás.

Internethasználat. A klíma és az internetszolgáltatást az ár tartalmazza. Főszezonban június 10 - augusztus 26 -g legkevesebb EGY HÉTRE foglalhatóak az apartmanok szombati érkezéssel. Elő és utószezonban a legrövidebb foglalási idő 2-4 éjszaka időponttól függően.. Kérem szíveskedjenek foglalásukkor ezt betartani.

Elő és utószezonban horgászvendégeket is szívesen várunk.(május, szeptember) Parkolási lehetőség közvetlenül a ház előtt is lehetséges. Macskát és kistestű (7kg-ig) kutyát elő és utószezonban előre egyeztetéssel fogadunk. (térítés ellenében) Vendégeket 03.15-. 10.31-g fogadunk.

FŰTÉSI IGÉNY esetén számolni kell a PLUSZ KÖLTSÉGGEL. ( 1500 FT/ÉJSZAKA) Balatonboglár egész nyárra igényes programokat kínál vendégeinknek. Szeretettel várjuk Önöket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: február 24. - október 31.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
4 szoba, 14 férőhely
NTAK azonosító: MA19006331


előzőkövetkező