Villa Gabriella, 3 szoba 6 férőhely

Nyaralóházunk Balatonföldváron, csendes utcában, a városközponttól 20 percnyi sétára található. Kikapcsolódási lehetőségek sokszínűsége található városunkban. Szabadtéri színház, Kultkikötő, Hajózástörténeti Látogatóközpont Kiállítás és Kilátó, Két színvonalas strand melyből egyik 5 csillagos minősítésű / ez a háztól 400 méterre van/ Illetve, egy szabadstrandi partszakasz is található a városban.

A szállástól, kellemes, 25 perces sétával elérhető a Galamb sziget. Balatonföldvár az egyik legszebb és legrégebbi hajókikötővel rendelkezik, amely 1300m-re található. Innen menetrend szerint indulnak hajók a vízi kirándulást kedvelőknek. Júliusban, augusztusban fesztiválok és rendezvények várják a látogatókat.

Posta és vasútállomás 400 méterre. A nyaralóház 3 db. erkélyes, kétszemélyes hálószobával, egy nagy, kádas fürdőszobával rendelkezik az emeleten. Minden hálószoba légkondicionálóval van felszerelve. Igény szerint egy pótágyat, vagy egy összecsukható gyerekágyat biztosítunk.

A földszinten jól felszerelt / kávéfőző, pirítós sütő, vízforraló, mikró, nagy hűtőszekrény /amerikai konyha, étkező, kényelmes nappali Tv-vel, és egy zuhanyzós fürdőszoba található, hajszárítóval és kéztörlő törölközővel. Az alsó szint is légkondicionálóval van felszerelve.

A házhoz tartozik egy nagy terasz, kert, játszótér hintával, homokozóval a kicsiknek, grillezési, bográcsozási lehetőség a nagyoknak. SPAR, ALDI, Gyógyszertár, DM, Trafik, Étterem, Pizzéria 400 méteren belül találhatóak. A Zamárdiban megrendezendő fesztiválokhoz induló buszok megállója szintén 400 méterre van. Érkezés, távozás: Legkorábbi érkezési időpont 15:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00.

Nem buliház, legény és leánybúcsúk nem tarthatók. Szeretettel várunk, minden nyugodt, kellemes pihenésre vágyó vendéget.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19010150


előzőkövetkező