Villa Bauhaus Apartman 207, 1 apartman 2 férőhely

Siófok legfrekventáltabb helyén a Petőfi sétány szomszédságában (Plázstól 200 méterre)található újépítésű luxus apartman, modern felszereltséggel. Egyedi tetőtéri közös wellness (szaunák, merülő medence, jakuzzi, gyerek medence, kültéri medence) üzemel a szálláshelyen, amely egész évben várja pihenni vágyó vendégeit.

A lépcsőház lifttel rendelkezik, így a wellness kényelmesen elérhető . Az sutidó apartman kényelmes hálószobával, konyhával illetve, kertre néző terasszal rendelkezik. A teraszon kerti bútorok találhatóak. A szállástól pár perc sétára van a vonat és autóbusz állomás, valamint a Jókai park és a hajókikötő.

A szálláshelyhez kamerával őrzött zárt parkoló biztosított vedégeinknek. A házban és a környezetében minden megtalálható ahhoz, hogy évszaktól függetlenül a pihenni és a szórakozni vágyók jól érezhessék magukat. 4 fő elhelyezésére alkalmas. Apartmanunk kiváló elhelyezkedése, luxus és fiatalos stílusa miatt ideális baráti társaságok és párok részére egyaránt egész évben, családoknak szezonon kívül ajánljuk.

Az apartmanban mennyezeti hűtés-fűtés üzemel, így egész évben kellemes hőmérsékletet állíthatnak be vendégeink maguknak. Wifi, parkoló biztosított.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23059304


előzőkövetkező