Villa Amphora, 21 apartman 46 férőhely

Tulajdonosváltást követően, 2024-től Villa Amphora néven várjuk kedves Vendégeinket. Apartmanházunk a város szívében található, kb. 300 méterre a világhírű tófürdőtől. A csendes, nyugodt környezet és a családias hangulat garantált. Összesen 21 db apartmannal rendelkezünk, melyek mindegyike a kertre néz.

Szobakategóriáink a következőek: standard apartman, apartman, lakosztály. Standard apartmanjaink teljesen felszerelt konyhával, hálószobával, fürdőszobával rendelkeznek. Apartmanjaink és lakosztályaink szintén teljesen felszerelt konyhával, étkezővel, nappalival, hálószobával és fürdőszobával rendelkeznek, amelyekben 4 fő számára is kényelmes elhelyezést tudunk biztosítani.

Az emeleti apartmanok és lakosztályok lifttel megközelíthetőek. Minden szobatípus klimatizált, és legtöbbjük terasszal rendelkezik. Amennyiben autóval érkeznek, a szálláshelyen zárt mélygarázsban tudnak parkolni. Szálláshelyünk ellátás nélkül foglalható, de a közelben kellemes hangulatú éttermek és kávézók várják az ide látogatókat.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 1. - október 31.
Ingyenes légkondícionálás
21 apartman, 46 férőhely
NTAK azonosító: EG24090083


előzőkövetkező