Villa 55 Pool, 3 szoba 10 férőhely

Egy csodás kis nyugalom-sziget az Aranypartnál. Az Aranypart nem csak Siófok, de talán az egész balatoni vidék egyik legszebb és legnépszerűbb nyaralóhelye – nem véletlenül. A csodálatos környezet, az igényes strandok, a számtalan szórakozási és kikapcsolódási lehetőség mind-mind arra vár, hogy felfedezd és kiélvezd a pihenésed alatt. És mi más nyújthatná a legjobb körülményeket a nyaraláshoz, mint egy igazi, hamisítatlan aranyparti nyaralóvilla?

A Villa 55 & Pool minden olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami tökéletessé teheti nem csak egy nagy család, de akár egy baráti társaság vagy kisebb cég alkalmazottainak üdülését is. A nagy alapterület, a hatalmas kert és a vízpart közelsége mind olyan értékei ennek a villának, amik mellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni.

Miért érdemes a Villa 55 & Pool-t választani? Ha a Balatont választod nyaralásod céljául, akkor abszolút egyértelmű, mi lesz a leginkább meghatározó tevékenység: az önfeledt pancsolás a parton. És ebben erős igazán a Villa 55, ugyanis mindössze 100 méterre található a legközelebbi strandtól.

Mit jelent ez? Azt, hogy akár kisgyerekekkel is könnyedén, pár perc alatt megközelíthető gyalog, és a parton töltött nap után sem kell a jóleső fáradtságtól bágyadtan autóba ülni. Ráadásul, ha már a gyerkőcök szóba kerültek: a szabad strand vize fokozatosan mélyül, így akár a legkisebbek is bátran megmártózhatnak a csodás, meleg vízben.

Amiatt se kell aggódnod, ha esetleg a szálláson lenne inkább kedvetek maradni, ugyanis a Villa 55 saját, lehúzható tetővel rendelkező medencével is el van látva. Emellett bevásárlási és étkezési lehetőség is van 200 méteren belül, szóval attól sem kell tartani, hogy étlen-szomjan maradtok.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
3 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA22050909


előzőkövetkező