Világos Kert Vendégház, 2 szoba 4 férőhely

A Világos Kert egy közösen megálmodott és frissen megvalósult szerelemprojekt eredménye, melynek minden részlete és kiegészítője alaposan megtervezett, átgondolt. Kívül-belül gondos, szorgos kezek munkáját dícséri. Szeretnénk, hogy, aki ezt a házikót választja hosszabb-rövidebb nyaralás céljából, kényelmesen, minőségi körülmények között érezze itthon magát.

Néhány részletesebb információ a Világos Kertről: Balatonvilágos központi, ám mégis csendes részén helyezkedik el a frissen felújított nyaraló. A kerttel együtt privát, tehát senki mással nem kell osztozni rajta. A ház kényelmesen kettő, négy fő számára ajánlott.

A Házban található két hálószoba, nappali étkezővel, melyben található egy ágyazható kanapé is, bővíthető étkezőasztal, fürdőszoba, mosógép, hajszárító, ágynemű, törölköző, felszerelt konyha, 300m2 zárt kert. A parkolás az udvaron belül egy autó számára megoldott.

Háziállatot nem tudunk fogadni. Gyermekek számára a tartozkódás idejére ingyenesen biztosított: bébi-etetőszék, homokozó kinti játékokkal, társasjátékok, gyermek könyvek. Séta távolságra található 100 méteren belül: pizzéria, parkok, kisbolt, posta és a magasparti kilátók és selfie-pontok egyaránt.

Balatonvilágos alapvetően nyugodt, csendes település, a különböző strandok( Club Aliga, szabad strand és a községi strand) a házikótól 15 perces kényelmes sétával vagy autóval 5 perc alatt érhetőek el.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 1. - december 31.
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21002114


előzőkövetkező