Veranda Házikó, 2 szoba 4 férőhely

Kedves Vendégünk. Balaton északi partján, Balatonalmádiban leírhatatlan panorámával, egyedi hangulattal, vár a Veranda Házikó. Város szélén, erdő mellett, békés, csendes helyen található a házikónk, ami csak egyben bérelhető, a diszkrét nyugodt pihenés miatt. Árainkat is 4 fő / ház állítottuk be, minimum két éjszakás foglalással, plusz költségek nélkül.

A ház csak az önöké, ha pár napra is, de garantált a pihenés. Autóval az udvarban, illetve a ház előtt lehet parkolni térítés mentesen. Érkezéskor egy bekészített welcome drink fogadja. Két teljesen különálló lakrésszel rendelkezik a ház, külön bejárattal, ami 2-2 fő pihenésére alkalmas, ideális baráti pároknak, családoknak.

Fűtést elektromos panel, hűtést klíma biztosítja. Kültéri wellness teraszunkon testi, lelki feltöltődés várja. A tóra néző panorámás erkély, és terasz kellemes vacsoráknak vagy akár a reggeli kávézásnak biztosíthat ideális helyszínt, korlátlan kávé, tea fogyasztással.

Több helyi, és környékbeli étterem gasztronómiai különlegességeit is van mód kipróbálni, akár a házikóhoz kiszállítással is. A kert alkalmas grillezésre, szalonnázásra, bográcsozásra. Négy darab kerékpár áll a rendelkezésükre, a környék felfedezéséhez. Környéken több különleges kirándulóhely is található, autóval könnyen megközelíthető Veszprém 15 perc, Tihany 30 perc, illetve Bakony 35 perc.

Várom önöket, szeretettel. NTAK Szállás regisztrációs száma: MA 20009992

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20009992


előzőkövetkező