Varga Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Révfülöp egy kis falu, a Balaton északi partján helyezkedik el közel Balatonfüredhez, Tihanyhoz és a Káptalantóti termelői, bio piachoz. Nagyobb bevásárlásra Tapolcán van lehetőség (Tesco, Lidl, Aldi), ami kb 15 km-re van Révfülöptől, de a faluban is találhatók kisebb boltok, éttermek, strandok.

A közelben elég sok programra van lehetőség, többek közt a minden nyáron megrendezésre kerülő Balaton átúszás innen indul. Az apartman a révfülöpi szőlőhegyen helyezkedik el. Gyönyörű panorámával és medencével rendelkezik, 4 fő fogadására alkalmas, 1 hálószobás, nappalis ház.

Klímával van felszerelve, amiért plusz költség kerül felszámolásra, 35oo, - Ft/nap Az apartmant heti turnusokban van lehetőség kivenni, szombattól szombatig Igény szerint 1 fő részére pótágyazható, melynek dija 5000, -Ft fő/éjszaka FONTOS. a Covid-19 virus miatt apartmanunkban minden váltásnál ózonos fertőtlenítés kerül alkalmazásra, ezért kérjük a távozási idő betartását, mivel igy a takarítás több időt fog igénybevenni.

A bérleti díj magában foglalja a ház üzemeltetéséhez szükséges energia költséget /kivéve klima/, takarítás, parkolás költségét. Kulcsok átadásakor kaució letétele szükséges melynek ősszege 50000, - Ft

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 27. - szeptember 5.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22038437


előzőkövetkező