Váralja Vendégház II, 1 apartman 5 férőhely

A vendégház a Balatontól 100 méterre, egy csendes mellékutcában található. A hajókikötő, a mellette lévő sétány és park, valamint a strand 3 perces könnyű sétával elérhető. A hajókikötőnél játszótér, fagylaltozó, étterem és ajándékboltok találhatóak. Az apartman fölött magasodó Apátsághoz illetve a Barátlakásokhoz egyaránt 15-15 perces sétával juthatunk el.

A Tihanyi Kalandsziget 2, 3 km-re helyezkedik el a vendégháztól. A vendégházban két teljesen külön bejáratú apartman található, melyek igény esetén együtt is bérelhetőek. A II.-es apartman a kert szintjén található. A nagy nappaliban tágas társalkodó tér és két egyszemélyes ágy, a hálószobában egy franciaágy található.

Igény esetén a nappaliban lévő kanapé fekhellyé alakítható. A jól felszerelt konyhához egy tágas étkező csatlakozik. A Balatonra néző fedett terasz közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. Zárt tárolási lehetőséget biztosítunk kerékpárok és strandeszközök számára. Ingyenes wifivel és díjmentes, a vendégház előtt található parkolóval várjuk kedves vendégeinket.

A vendégházhoz egy szép kert tartozik, ahol grillezési és pihenési lehetőség áll vendégeink rendelkezésére. A félsziget remek lehetőséget nyújt a sétára, kirándulásra. A part melletti, illetve Visszhang domb oldalában lévő sétányon gyalog is elsétálhatunk a barlanglakásokhoz, az Apátsághoz, Tihany faluba, vagy a település egyéb nevezetességeihez, de nagyobb kirándulásokat is tehetünk a félsziget egyéb csodálatos pontjaihoz.

A vendégháztól 100 méterre található a buszmegálló, ahonnan sűrű buszjárat közlekedik Tihany falu - Balatonfüred Vasútállomás között.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: április 15. - október 31.
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: EG20008058


előzőkövetkező