Vadszilva Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A luxus környezetben elhelyezkedő 4 személyes légkondicionált egylégterű felújitott apartman a Hullám Üdülőpark területén található. A 28m2-es lakás teljesen felszerelt amerikai konyhás nappaliból, zuhanyzós fürdőszobából és előszobából áll. A nappalihoz 10m2 kertkapcsolatos, napellenzős, kerti garnitúrával és napággyal felszerelt terasz tartozik.

A parkolás saját parkolóban biztosított. A ház mellett játszótér és grillezési hely van kialakítva. Legközelebbi kis szabadstrand 150m, nagy szabadstrand 500m. AZ APARTMANHOZ NEM TARTOZIK SAJÁT STRAND. A strandon öltöző, sportpálya (foci és röplabda ), játszótér, étterem, vizisport eszköz kölcsönző áll rendelkezésre.

Horgászat a szabadstrandon, illetve közeli horgásztavak területén lehetséges. Fenntarthatósági elvünkkel összhangban igyekszünk a lehető legkisebbre csökkenteni ökológia lábnyomunkat. Ennek érdekében az apartmanban ágyneműt, kádkilépőt, konyha ruhát, mosogatószert, szivacsot, papírtörlőt és toalett papírt biztosítunk, de TÖRÖLKÖZŐT HOZNI KELL .

AZ ÁGYNEMŰHUZAT BÉRLÉS ÁRA 1500.-/FŐ VAGY HOZNI KELL SAJÁTOT. A légkondicionáló használatért fizetni kell. 500.-/nap.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: április 1. - szeptember 30.
Légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19005750


előzőkövetkező