Türkiz Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Balatonmáriafürdő központi részén, egy új építésű apartmanház földszinti apartmanja 4+2 fő részére kiadó. A szállás modern, igényesen berendezett és hangulatos. Pároknak és családoknak is ideális választás. Bababarát szálláshely (kiságyat, etetőszéket, bilit, pelenkázót biztosítunk) Négylábú kedvencedet sem kell otthon hagynod, mi szívesen látjuk őt is. (Kutyás foglalás esetén 5000 Ft takarítási díj fizetendő).

Teljesen felszerelt konyha, nappali, 2 szoba, zuhanyzós fürdőszoba felosztású. ️ A szobákban kényelmes franciaágyak gondoskodnak a pihenésről. A nappaliban a kihúzható kanapé biztosít plusz 2 főnek helyet. Az apartman minden extrával felszerelt, ami csak szükséges (klíma, fűtőpanel, mosógép, mosogatógép, internetelérés, elektromos grill, TV-Mindigtv, Netflix).

Elkerített, privát terasszal rendelkezik, ahol a rattan ülőgarnitúrán élvezhetik a forró nyárestéket. Parkolás a zárt udvarban lehetséges. Az udvarban fedett, zárható tároló található, melyben elhelyezhető például a bicikli is. ️ A szállástól minden elérhető távolságban van (étterem, fagyizó, kisbolt, szabadstrand, vasútállomás).

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22040186


előzőkövetkező