Tóth Family Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Balatonlellén csendes, nyugodt lakó-pihenő övezetben, szeretettel várjuk vendégeinket. A házban egy külön bejáratú apartman áll az Önök rendelkezésére. Ideális párok, családok és baráti társaságok részére. Az apartman külön bejárattal max. 6 fő részére kiadó, két hálószobából áll, egy konyha, egy fürdőszoba, különálló WC található.

A szobák a teraszra nyílnak, ahol nyugodtan lehet beszélgetni, illetve pihenni. Minden szobában van TV. Balatonlelle a Balaton déli partjának egyik legősibb települése, 5200 állandó lakosával a déli part második legnagyobb városa. Több mint 2 km hosszú szabad strandja sekély, lassan mélyülő tópartja valamint közvetlenül a vízparton található élményfürdője várja a víz szerelmeseit.

A fürdő fűthető gyermek és felnőtt élménymedencéje és úszómedencéje mellett, szaunákkal, gőzfürdővel, szoláriummal, masszázzsal várja a pihenni vágyókat. A gyerekek élményfürdő utáni szórakoztatására a városban egész nyáron át működő cirkusz (Magyar Nemzeti Cirkusz) és vidámpark üzemel.

Az állandó fesztiválok is emlékezetesebbé teszik a Lellei nyarat: Balaton Boat Show - Hajókiállítás, Júliális és halászléfőző verseny, Balatonlellei Borhét Fesztivál.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19021544


előzőkövetkező