Tóth Apartman, 5 apartman 10 férőhely

Kellemes, nyugodt és szép környezetben várjuk kedves vendégeinket. Az apartman 350 m-re van a Balaton partjától, 350 m-re a vasútállomástól és 400 m-re az élelmiszer áruházaktól, orvosi rendelőtől és gyógyszertártól. A vendégházban 10+1 fő helyezkedhet el kényelmesen.

Az alsó szinten egy nagy nappali, egy boltívvel elválasztott étkező, egy mikrohullámú sütővel, kávé- és teafőzővel, fagyasztós hűtőszekrénnyel, tűzhellyel, étkezéshez és főzéshez szükséges eszközökkel felszerelt konyha, egy zuhanykabinnal, fürdőkáddal és bidével felszeret fürdőszoba, külön WC és a plusz 2 fő elhelyezésére alkalmas teljes értékűen berendezett hálószoba található.

A felső szinten 4 lambériázott hálószoba - két szobának erkélye van -, fürdőszoba és külön WC található, valamint egy közlekedő előtér, ahol egy fagyasztós hűtőszekrényt is elhelyeztünk. Az alsó szinthez szép nagy terasz kapcsolódik, ahonnan lejárási lehetőség van a gondozott, virágokkal és fákkal díszített, nyugodt pihenést biztosító kertbe.

A kertben lehetőség van bográcsozásra, sütésre egy erre a célra téglából épített tűzhelyen. A közelmúltban történt fejlesztés eredményekén a terasz fölé tető épült, így a nyári melegben is kellemes itt tartózkodni, valamint kerítés készült az ingatlan körül. Parkolási lehetőség a ház előtti, könnyű bejárású téren megoldott, ahol az autók mindig szem előtt vannak.

Az apartman közelében a Balaton által kínált kikapcsolódási lehetőségeken felül, további érdekes programok állnak rendelkezésre. Lehetőség van lovaglásra, túrázásra, felfedezhetők a nagybereki növény- és állatvilág szépségei, kedvező árakon igénybe vehetők a nagybereki kisvasút szolgáltatásai, biciklis túrák szervezhetők, bicikli kölcsönzési lehetőség van a településen.

Kényelmes pihenési lehetőséget kínálunk, hozzájárulunk az Ön és családja, vagy Ön és barátai nyári kikapcsolódásához.

A következő ingyenes szolgáltatásokat nyújtjuk: Bográcsozási lehetőség Grillezési lehetőség Internet Tárcsán sütés-főzés WiFi SZÉP kártyát elfogadunk Az apartman közelében a következő szolgáltatások érhetők el külön díjfizetéssel: Biliárd Bowling Horgászási lehetőség a szálláshely közelében Kerékpárkölcsönzés a szálláshely közelében Lovaglás a szálláshely közelében Teke Tenisz Túrák Vadászati lehetőség a szálláshely közelében A vendégházat egyben adjuk ki.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 1.
5 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: EG20009923


előzőkövetkező