Timi Apartmanok, 2 apartman 7 férőhely

SZÉPKÁRTYÁt elfogadunk.

Kiadó az év bármely évszakában Balatonlelle központjában, külön bejáratú, kétszobás apartman max 8 fő részére. / 5 felnőtt és 3 gyermek részére, ami úgy oldható meg, hogy a konyhában van egy kihúzható kanapé amin kényelmesen elfér 2 gyermek a 3-ik gyermek pedig az egyszemélyes ágyon a szobában / .Az apartmanhoz jól felszerelt konyha, fürdőszoba, pici előtér és fedett terasz tartozik, Az ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek.Mind a két szobához ventilátort biztosítunk a forró nyári napokra.

A szobák klimatizáltak felár ellenében igényelhető.Télen ágymelegítővel várjuk vendégeinket.A parkolás zárt udvarban történik.Az apartman távolsága a Balatontól és a homokos strandtól kb. 5 perces séta. Közvetlen közelben megtalálhatók:ABC, cukrászda, dohánybolt, könyvtár, szabadtéri színpad 2-3 perces séta :gyógyszertár, orvosi rendelő, vasútállomás, sétáló utca, rendezvény park, posta, szórakozóhelyek, éttermek.

Az udvaron belül 3 db apartman található egymástól jól elkülönítve, (8fős, 2 fős, 3fős)így ha esetleg barátokkal nyaralna egy helyen de mégis külön légtérben nálunk megteheti. A házban összesen 13-14 vendéget tudunk elszállásolni. Az árak létszám esetén eltérőek lehetnek, amit meghatározhat több tényező.

Kérem Árajánlat kérésénél ezeket jelezni. Köszönöm. Kistestű állatok, felár és kaució ellenében hozhatók. Minimum foglalható vendégéjszakák száma júliusban és augusztusban min 6 éjszaka. Mosógép nincs az apartmanban. Érkezéskor 25000ft kauciót kérünk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Kutya bevihető (fizetős)
2 apartman, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA19022674


előzőkövetkező