Tihany Község Önkormányzat Ifjúsági Szállás, 7 szoba 40 férőhely

Megközelítés Ha gépjárművel érkezik és navigációs eszközt használ a legkönnyebb megközelítést a Tihany, Major utca 67. cím beírásával éri el, itt található a korlátozottan ingyenes parkolási lehetőség is. Szobák, szolgáltatások Szeretettel várjuk családok, baráti társaságok, osztálykirándulók, erdei iskolások, zarándok, kerékpáros vendégeinket.

A szálláshely Tihany központjától 800 m-re található a Belső-tó partján. Egész évben nyitva tart. Hét kényelmes, tágas, légkondícionált szobában várja Önöket. A szálláshely mellett lévő parkolóban érvényes kártya korlátozott számban igényelhető foglaláskor. A szabad- és fizetős strandok gyalogosan is könnyen megközelíthetők.

A környéken számos látnivaló található, például a Bujtor István Szabadtéri Színpad és a Levendula Látogatóközpont. A közelben lévő biciklis- és gyalogos túraútvonalak alkalmasak a félsziget felfedezésére. Minden korosztálynak Tihany és a környék sportolási, ingyenes és fizetős programokról, közlekedési lehetőségekről, koncertek és kirándulóhelyek sokaságáról (rossz idő esetére is) tájékoztatást nyújtunk.

Jó alkalom felkeresni a vidék termelői piacait is, ezeknek a helyszínéről és időpontjáról részletes ismertetést adunk vendégeinknek. Étkezés Egy jól felszerelt teakonyha (hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kávé-teafőző helyben főzésre nem alkalmas, de az étkezéshez szükséges eszközökkel fel van szerelve) és egy 46 fős étkezésre lehetőséget nyújtó társalgó (televízióval) szolgálja a vendégek kényelmét.

A szállás közelében egy kávézó, egy élelmiszerbolt és több étterem található, valamint a szállás részletes tájékoztatást nyújtunk a környék étkezési lehetőségeiről és különleges kulináris élményt nyújtó éttermekről is. Fizetés A szoba foglalását készpénzzel, K&H, MKB és OTP SZÉP kártyával tudja kifizetni.

Az idegenforgalmi díj (IFA) összegét nem lehet SZÉP kártyával kifizetni, erről külön számlát állítanak ki a szálláshelyen. A foglalás véglegesítéséhez az Ifjúsági Szállás Tihany a sikeres visszaigazolást követően nem kér előleg befizetését. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalására 16.00 és 18.00 között van lehetőség, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

Magyarul és németül tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
7 szoba, 40 férőhely
NTAK azonosító: KO20005739


előzőkövetkező