Tieff Apartmanház, 4 szoba 6 férőhely

Kedves Vendégeim. Balatonmária Hullámtelep egy kis gyöngyszeme a Balatonnak vadregényes tája a Bereg közelsége nyugodt csendes kis település. Nagy ingyenes füves strandja ettermei vagy a nádason át ivelő Balatonba vezető bejáratai, pecázási lehetőséggel minden igényt kielégítenek.

Az udvarban 7 személyes kulteri fütött vizü jakuzzi varja minden pihenni vágyó vendégünket. A ház légkondicionált. Június közepétől augusztus végéig 7 éjszakás turnusaink vannak szerdától-szerdáig. A ház nem alkalmas hajnalig tartó bulik hangos nagy létszámú lány vagy legény búcsúra.

Szívesen látunk kis kedvenceket maximum 2 kutyát tudunk fogadni. A szabadsrtand 5 perc setára, az éttermek 5 perc setára, elelmiszer bolt 4 perc setára es a vonattal erkező vendégeinket a vasut állomástol 5 perc setára várjuk. A ház csak egyben kiadó. Villa jellegü házunk nagy fedett terasszal rendelkezik a kertben sütögetési lehetőseggel, zárt parkolás több autó részére.

A ház kétszintes. A földszinten van a konyha szép nagy világos nappali sarokgarnitura ami 2 személyes ágy, es egy fotelágy található, sikképernyos tv, fürdőszoba külön wc. Az emeleten 3 háloszba 3x2 ágy es egy pot agy, fürdőszoba wc tv. Közelben van Keszthely, Zalakarosi fürdő 25 perc autoval, Csisztapusztai fürdő 20 perc autoval, Héviz 20 perc autóval.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
4 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: EG20010813


előzőkövetkező