Tibor Vendégház, 3 szoba 8 férőhely

Tisztelt Érdeklődő. Önálló nyaralónk Balatonfenyvesen csendes zöld övezetben található. A nyaraló 3 szobából, egy nappaliból, wc-fürdőből, teljesen felszerelt konyhából, és egy igényesen kialakított teraszból áll. Kerítéssel gondosan elhatárolt, a déli oldalról famintás trapézlemez, az északi oldalról árnyékoló háló is gátolja a belátást.

A nyaraló klimatizált. A nyílászárók hőszigeteltek, redőnnyel illetve szúnyoghálóval ellátottak. A konyha mosogatógéppel, evőeszközökkel, főzőedényekkel, elektromos sütővel, mikróval, kávéfőzővel felszerelt. Grillezéshez biztosítunk mobil tűzrakót fával, sütőpálcával, tálcával.

Korlátolt wifi használat kérhető . A nyaralóban igény szerint kamera rendszer üzemel. Nyaralónkhoz tartozik továbbá: -fedett gépkocsibeálló a zárt udvaron belül 2 jármű részére -saját horgászstég (napozóstég) -bográcsozási - grillezési lehetőség -kerékpár (4db) fedett tárolóban -kerti zuhannyal -kerti pagoda A strand jól felszerelt: sportolási lehetőségekkel (pl: strandröplabda pálya), zuhanyzóval, szolgáltaló helységgel ellátott.

A közelben élelmiszerboltok, játékterem, éttermek találhatók, illetve élőzenés szórakozásra is lehetőség nyílik. A szabadstrand a nyaralótól 300 m-re, ingyenes parkolási lehetőséggel várja a pihenni vágyókat.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA21006035


előzőkövetkező