Terrace Belvárosi Jacuzzis Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Szobák, szolgáltatások Utazzon Veszprémbe egy kellemes nyaralásra és legyen a Terrace Apartman Belváros vendége. Veszprém belvárosában, kellemes, romantikus helyszínen pihenhet egy ízlésesen berendezett apartmanban. Tágas, várpanorámás terasz on elhelyezett 6 fős JAKUZZI (privát, egész éves) teszi még hangulatosabbá a pihenést és töltődést.

Az ingatlan 2021-ben lett felújítva, a vendégek maximális kényelmét szem előtt tartva. Ideális helyszín párok, családok (gyerekekkel), baráti társaságok számára is. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja. Étkezés A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz.

A legközelebbi étterem 50 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 100 méterre fekszik. Fizetés A foglaláshoz a Terrace Apartman a sikeres visszaigazolást követően előrefizetést kér Öntől. Érkezés, nyitva tartás Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 15:00, elhagyására pedig 12:00.

A szálláshely munkatársai magyarul, angolul és németül tudnak kommunikálni Önnel.

Ingyenes WIFI
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA21025187


előzőkövetkező