Tefra Apartman, 1 apartman 3 férőhely

A csodás Tihanyi-félsziget változatos tájával, túraútvonalaival, gyönyörű környezetben lévő strandjaival, számos fesztivállal, kiváló vendéglátó helyekkel várja vendégeit. Tihany sétáló utcájától 400 m távolságra, csendes környezetben, családi házunk külön bejáratú felső szintjén alakítottuk ki egyszobás, 3 fő elszállásolására alkalmas apartmanunkat.

Szálláshelyünk kiváló kiinduló pont túrázáshoz, kirándulásokhoz, néhány perces távolságra található a Tihanyi Bencés Apátsági Levendulás és Gyógynövénykert, a Tihanyi Lovasudvar. Az apartmanba kültéri lépcsőn lehet feljutni, belépve egylégtérben a főzőfülke és ebédlő található,   jobbra a légkondícionált hálószoba.

A hálószobából nyílik a saját fürdőszoba. Az apartman berendezése és színvilága a kellemes pihenést szolgálja. Főzőfülkénk jól felszerelt, megtalálható benne kávéfőző, mikrohullámú sütő, indukciós főzőlap, hűtő, edények, tányérok, poharak. Az apartmanhoz egy privát, kizárólag vendégeink által használt tágas terasz (20m2) is rendelkezésre áll, ahonnan csodás a kilátás a Tihanyi Bencés Apátságra és az alatta elterülő házakra.

A teraszon lévő kültéri bútorok, napozó ágy, napernyő is vendégeink kényelméről gondoskodnak. Szeretettel várjuk a pihenésre vágyó párokat, kiscsaláddal érkező vendégeinket. Házi kedvenceket nem tudunk fogadni az apartmanban.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 3 férőhely
NTAK azonosító: MA21004102


következő