Tearózsa Vendégház, 3 szoba 5 férőhely

Balatonszárszó központjában, nyugodt, csendes környezetben, felújított nyaraló kiadó. A házban a felújítás során a teljes belső berendezés modernizálva lett. A szállás maximum 5+1fő részére nyújt kellemes pihenést. 2 hálószoba + nappali, konyha, fürdőszoba található a házban.

A konyha teljesen felszerelt gépekkel, edényekkel, tányérokkal, poharakkal. A vendégházban ingyenesen használható kábeltévé és WIFI szolgáltatás elérhető. A fürdőszoba zuhanykabinnal, gyerekkáddal felszerelt. A fedett teraszon kerti garnitúra, az udvaron hintaágy található. Grillezési és bográcsozási lehetőség van.

A házban az ablakok szúnyoghálóval felszereltek. Parkolás a ház zárt udvarán ingyenesen lehetséges. A tulajdonos nem tartózkodik a szálláson. A ház egész évben kiadó, minimális foglalási idő 3 éjszaka. Az ár 4 főig érvényes. További fő részére +8000ft/nap. Az ár tartalmazza a gáz, víz, villany, törölköző, ágynemű és hosszabb tartózkodás esetén a heti egyszeri takarítást és végtakarítás költségét.

Október 1. és április 1. között a fűtési költség óra leolvasás alapján fizetendő. A gyerekek szórakoztatására játékok állnak rendelkezésre, kérésre kerékpár, strandfelszerelés udvari zárt helységben tárolható. 50 méteren belül megtalálható bolt, étterem, gyógyszertár, orvosi rendelő.

A Balatonpart 600, a strand 700 méterre található, gyalog 7 perc.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
3 szoba, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA24087797


előzőkövetkező