Tea Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások Köszöntjük a Hortenzia Apartman Balaton bemutatkozó oldalán, reméljük, hogy az apartman elnyeri tetszését és örömmel fogja utazásához választani. Barátságosan berendezett, kényelmes apartmanban szállhatnak meg Balatonlelle településen az apartman vendégei.

A Hortenzia Apartman Balaton felár ellenében fogadja kutyáját is a pihenésre. A szálláshely zárt parkolóval rendelkezik, így igény esetén felár ellenében helyben is leparkolhatja autóját. Akár a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket, az apartman saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.

A legnagyobb hőségben sem kell aggódnia, a kellemes közérzetet az apartmanban működő klíma biztosítja. A számítógépet is magával hozhatja a pihenésre, hiszen a szálláshelyen ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) várja a szobában. Az apartman saját fürdőszobával felszerelt.

Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja. Elhelyezkedés 600 méterre található a Balatonlelle Óriáskerék - Lelle Eye, 700 méterre a Balatonlelle hajóállomás - Balatoni Hajózás Zrt. , 400 méterre a Napfény Strandfürdő. Étkezés A megjelenített árak ellátás nélkül értendők.

A legközelebbi étterem kevesebb, mint 50 méterre található. Fizetés Foglalását készpénzzel és átutalással fizetheti ki. A foglaláshoz a Hortenzia Apartman Balaton a sikeres visszaigazolást követően 30% előrefizetést kér Öntől. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

A munkatársak magyarul és angolul állnak rendelkezésére.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23057695


előzőkövetkező