Szőlőfürt Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Balatonboglár városban 2+1 fő részére központi elhelyezkedésű, klimatizált apartmanba június, július és augusztus hónapokra várjuk kedves vendégeinket. A szálláshelytől a Virág strand 500 méterre, a Kodály strand 700 méterre található. Mindkét szabadstrand gyalogosan 10 percen belül megközelíthető.

A szálláshely ingyenes zárt parkolóval várja vendégeit, így nem kell bajlódni a parkolással. Üzletek, pékség és éttermek gyalogosan pár perc alatt elérhetőek, valamint az orvosi rendelő és gyógyszertár az utca végén helyezkednek el. Autóbusz megálló is található a közelben, így a szálláshely az autóbusszal érkezők számára is könnyen megközelíthető.

Az apartman kertre néző fedett terasszal rendelkezik, ahol a vendégeink bármikor élvezhetik a tiszta levegőt és a hajnali madárcsicsergést, valamint a kerékpárral érkezők itt tárolni is tudják az eszközöket. A nyári hőség ellen légkondicionáló berendezés nyújt védelmet, amelynek segítségével beállíthatja a kívánt hőfokot.

Cirkusz, gokart pálya és vidámpark 500 méteren belül gyalogosan is elérhető, míg a Gömbkilátó, kalandpark és nyári bob pálya 1500 méterre található. Fizetés: A foglalást átutalással vagy a helyszínen készpénzzel, forintban van lehetősége kiegyenlíteni. A Szőlőfürt Apartman minimum 4 éjszakára foglalható.

Bankkártyát, SZÉP kártyát elfogadni nem tudunk. Érkezés, nyitva tartás: A szálláshely csak időszakosan júniustól szeptemberig üzemel. A szálláshely az érkezés napján 14:00 és 18:00 óra között foglalható el. Ennél későbbi érkezést előzetesen jelezni szükséges, amely pótdíjat vonhat maga után.

A távozás napján kérjük, hogy a szállást legkésőbb 10:00 óráig szíveskedjenek elhagyni. A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza. A Szolgáltató jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyet csak az előre bejelentett létszámban veszik igénybe a Vendégek.

A tulajdonos magyar nyelven áll rendelkezésre.

Szálláshely szolgáltatások: - ingyenes parkolás zárt udvarban (foglalás nem szükséges), - előzetes egyeztetés alapján grillezési lehetőség, - teljesen felszerelt konyha (hűtőszekrény, indukciós lap, vízforraló, kotyogós kávéfőző, kenyérpirító, mikróhullámúsütő, evőeszközök, edények, tányérok, poharak, konyharuha), - zuhanyzó és WC egy helyiségben, - hajszárító, esernyő, cipőápoló eszközök, varrókészlet, személyenként 2 db törölköző, - összetolható egyszemélyes ágyak, valamint további pótágyazási lehetőség, - mindigTV szolgáltatás magyar nyelvű csatornákkal, - a szálláshely teljes területén vezeték nélküli internet-hozzáférés díjmentesen, - a hűtő-fűtő légkondicionáló használata előzetes egyeztetés alapján 1.000 Ft/nap, - saját fedett terasz, - az érkezési- és utazási időpontban a Szolgáltató, vagy képviselője igény esetén a helyszínen rendelkezésre áll, - a Szolgáltató éjjel-nappal elérhető telefonon, - hosszabb tartózkodás esetén (7 éjszaka) hétközben ágynemű- és törölköző csere.

Az apartman a pihenni vágyók igényeit szolgálja, ezért a zajos tevékenység (pl.: házibuli, legény- és leánybúcsú, stb...), vagy a szomszédok megzavarására alkalmas magatartás nem engedélyezett. A szálláshelyre kisállat nem vihető be. A bejelentett vendégeken kívül a szálláshelyen más személy nem tartózkodhat.

A szálláshelyen semmilyen üzleti tevékenység nem folytatható. A szálláshely egész területén tilos a dohányzás.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA21005901


előzőkövetkező