Szivárvány Apartmanház, 3 apartman 23 férőhely

Balatonfűzfő központjában található Apartman ház 3 Apartmanból és az emeleten található 3 szobából áll. Az emeleten 2 fürdő és wc, konyha, mosókonyha van. Minden szobában TV az egész házban Wifi szolgáltatás . Minden szobában légkondicionáló van, amely külön díj ellenében vehető igénybe.

Zárt parkolóval, a kertben terasz a pihenésre, főzési és sütési lehetőség az udvarban. A Pergola alatt kellemes pihenés egy jó hideg sör mellett. A szálláshely klimatizált szobákkal rendelkezik. A klíma igénybe vétele naponta 1500Ft, ami a helyszinen fizetendő 3 külön bejáratú, nem dohányzós apartmanunkban, ingyenes wifi, minden szobában tv, mosógép kényelmes ágyak találhatók.

Az emeleten 1db 2 ágyas, 2db 3 ágyas szoba található, 2 fürdőszobával és mosókonyhával Fürdőszobáink zuhanyzósak. Az udvarban ingyenesen lehet parkolni . Szeretettel várjuk kikapcsolódni vágyó kedves vendégeinket. Azért válassza Balatonfűzfőt, mert az autópályától elkerülő úton 10 perc alatt a szálláshelyen lehet.

A vasútállomás sétálva is könnyen elérhető, a távolsági busz a ház előtt áll meg. A közelben lévő Föveny strand az északi part egyik legszebb strandja 270 méteres partszakasszal és homokozott vízmederrel rendelkezik. Parkosított, virágos környezet, a gyerekek szempontjából rendkívül előnyös, fokozatosan mélyülő víz, családias légkör várja vendégeinket.

A család minden tagjának változatos időtöltést biztosít az óriáscsúszda, a vízisí, a játszótér, valamint a változatos gyermek- és felnőtt-animációs programok, esti szórakoztató rendezvények. Tökéletes hely a pihenésre, kikapcsolódásra. A közelben étterem, fagyizó, dohánybolt, posta, vegyesbolt, ajándékbolt, kikötő is található.

INFORMÁCIÓK ÉS HÁZIREND Fizetés Előleg fizetendő, mely a foglalási összeg 50%-a Lemondás A foglalás 5 nappal az érkezés előtt 14 óráig kötbérmentesen lemondható. 5 napon belül történő lemondás vagy meg nem érkezés esetén a kötbér mértéke a befizetett összeg 100%-a. Bejelentkezés Szoba elfoglalása az érkezés napján 13:00 órától lehetséges.

Kijelentkezés napján a szobát köteles a vendég elhagyni 09:30 óráig. A szoba későbbi elhagyása esetén az apartman jogosult a szerződésben meghatározott felárat felszámítani, mely minden megkezdett óra 5000 Ft./szoba vagy apartman. A vendég a további tartózkodása ellenértékét legkésőbb az apartmanból való végleges távozása előtt köteles az apartman szerződésében meghatározott módon kiegyenlíteni.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szobában hagyott értéktárgyaikért apartmanunk nem vállal felelősséget. 18 év alatti vendégek 14 éven aluli gyermek csak szülői vagy más, általa megbízott cselekvőképes személy folyamatos felügyelete mellett tartózkodhat a szobában.

A gyermek kísérői felelősséggel tartoznak a gyermek épségéért és az általa okozott károkért. Parkolás Autóikkal az apartman udvarán erre a célra kijelölt fedetlen helyen van lehetőségük. Kisállat Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy nem áll módunkban kisállatokat fogadni.

Dohányzás Az apartman nemdohányzó szálláshely. Ennek értelmében az apartman/szobák zárt helyiségeiben (beleértve a vendégszobákat is), közösségi területein, valamint az apartman tartozó teljes nyílt területen – a dohányzásra kijelölt helyek kivételével – tilos a dohányzás, illetve az elektromos cigaretta használata.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Macska, kutya bevihető (fizetős)
3 apartman, 23 férőhely
NTAK azonosító: MA20017503


előzőkövetkező