Szikora Apartman, 1 apartman 3 férőhely

A stúdióapartman (egylégterű, nappali 25 m2+fürdőszoba és erkély) a gyermekbarát Csopaki Strandtól 5-6 perces sétára található.‍ ️Egy apartmanház első emeletén helyezkedik el Keleti fekvéssel, amely udvari részre néz. 6000 m2 ZÁRT udvar határolja. Amit vendégeink is használhatnak, napozásra, sétára nagyjából 2000m2-es területen.

A 25 m2-es apartman, + 3m2-es erkély, az apartmanház legcsendesebb részén található. Kialakításánál fontos szempont volt, hogy a vendégeink teljes kényelmét szolgálja. PARKOLÁS: zárt udvarban az apartmanhoz tartozó számozott parkoló használható a vendégeink számára. 21-es számú parkoló közvetlen a lépcsőház előtt helyezkedik el és az erkélyről közvetlenül lehet látni.

Az udvarra távirányítós kapu segítségével lehet bejutni. Felszereltség: - Síkképernyős televízió UPC előfizetéssel és ingyenes internettel.(wifi) - Modern konyha: - konyhai eszközökkel - főzőlap - mikrohullámú sütő - hűtőszekrény️ - kávéfőző (kotyogós és Senseo kávépárnás)️️ - terasz ️ - klíma ️ - redőny - mosógép - Férőhely: - BOXSPRING franciaágy, - Fürdő tusolóval.

Az árakat úgy alakítottuk ki, hogy az nem személyre, hanem az apartmanra vonatkozzon, hétköznapi, hétvégi, szezon előtti, szezonos. Legfőbb törekvésünk, hogy Ön nagyon tiszta apartmanba érkezzen meg a pihenésére, ezért mindent megteszünk, hogy az igényességet, tisztaságot fenntartsuk.

Visszatérő vendégeink külön kedvezményben részesülnek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 3 férőhely
NTAK azonosító: MA20012895


következő