Szépkilátás Apartmanház, 1 apartman 8 férőhely

Családoknak, baráti társaságoknak ideális Aktív, de mégis nyugodt pihenésre vágyik? A nálunk eltöltött napok alatt megteheti. Balatonfűzfő rengeteg élményt tartogat. Hódolhat vízi sportoknak: vitorlázási, szörfözési, horgászási lehetőség várja. A Balaton part egyik legszebb strandja teljesen felújított: árnyas fák, büfék, vízi csúszda, vízibicikli, vízisí, gyermekjátszótér, homokozó teszi kellemessé kikapcsolódását.

Tőlünk 3 km-re található uszoda, kalandpark, bob-, kosár- és teniszpálya. A településen kerékpárút vezet át, így lehetőség van távolabbi Balaton-parti településekre is eljutni. Balatonfűzfő két strandját sétány köti össze; az útvonal nagy játszóteret és 3 vitorlás kikötőt érint, ahol kipróbálhatja, illetve segítségünkkel meg is tanulhatja a vitorlázás alapismereteit.

A nyaraló egy ikerház egyik fele, zajos összejövetelekre nem alkalmas. Azonban, ha csak pihenni van kedve, akkor a szépen gondozott kert is több lehetőséget kínál: -kényelmes garnitúra a teraszon, miközben csodálhatja a balatoni panorámát, -kerti pavilon, mely mellett grillezési lehetőség szolgálja a finom ízek kedvelőit, -pihenőrész a medence körül (6, 15m x 3, 6m) .

A ház igényesen berendezett, klimatizált. (Térítés ellenében. ) A földszinten található a teljesen felszerelt konyha (sütő, mikro, tea-és kávéfőző, vízforraló, melegszendvics sütő, kenyérpirító) ; 6 személyes étkező (baba etetőszékkel); nappali; fürdőszoba zuhanykabinnal, Wc-vel, mosógéppel.

A nappaliban tv, mini hifi és wifi áll vendégeink rendelkezésére. A földszinten 1 francia ágyas hálószoba, az emeleten 3 francia ágyas hálószoba található. Az emeleti fürdőszobában hidromasszázs kád található. Két hálószobából közös panorámás erkély nyílik. A 3. hálószobába szükség esetén babaágy tehető.

A szálláson ágyneműt, törölközőt biztosítunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 25.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20012148


előzőkövetkező